Inför Lindsdals IF – IFK Malmö

På lördag den 23 maj klockan 15:00 är det avspark mellan Lindsdals IF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om i läget i "di gule".

Matchen spelas på Lindsdals IP.

Startelvan (4-4-2): Dejan Garaca – Ahmedin Sudic, André Birgersson, Anes Mravac, George Safi – Demokrat Maxhuni, Robert Kjellin (lk), Elvir Biberic, Erdin Demir – Pontus Jansson, Alex Nilsson. Avbytare: Blerim Mullici, Mustafa Arezoo, Robinn Sander, Toni Parlov, Festim Bytyqi (målvakt).

Aktuellt: Det visade sig inte vara någon större fara med mittbacken Mak Dzonlagic som tvingades bryta senast mot Ifö Bromölla IF. Man befarade först ett knäckt näsben, men det rörde sig istället om en lättare hjärnskakning som enbart förhindrar spel i helgens match mot Lindsdals IF.

André Birgersson flyttar in ett steg och tar Mak Dzonlagics plats som mittback. Ny på vänsterbacken är George Safi.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det är ett rätt så okej lag som vi närmast har framför oss att möta. Vad jag har hört försöker de i varje fall spela en riktigt trevlig fotboll, det vill säga inte en massa tjongande utan de rullar verkligen boll på marken.

Vi själva ska gå ut och eftersträva att spela som vi gjorde senast. Det gäller att vi tar tag i matchen direkt för om vi bara skapar chanser kommer alltid målen förr eller senare. Sedan är det bra om vi kan ha ett bra spel i 60-70 minuter och därefter spela kontrollerat.