Toppkrigande IFK Malmös P96-2 stod inte alls att känna igen i söndagens match i P13 Sydvästra grupp C. ”Di gule” svarade för ett riktigt bottennapp när man bortaföll med hela 2-9 (0-3) mot mittenplacerade GIF Nike 2.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det är bara att konstatera att vi verkligen gjorde en dålig match och det finns egentligen inte ord för att beskriva det hela. Vi helt enkelt bedrövliga i samtliga lagdelar och gjorde vår absolut sämsta match den här säsongen.

Jag kan inte heller förstå vad som var problemet idag, men det var inget som gick rätt och det såg ut som om ingen ville spela fotboll. Det kändes som att killarna kom dit bara för att de var tvungna att spela match och nu hoppas jag att de verkligen lär sig en läxa av det här.

En som dock kämpade hela matchen, och det ska han ha allt beröm för, var yttermittfältaren Edmond Hani.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Mohamed Abduabdalla – Afzal Sangin, Blend Karim, Tarkan Yildirim, Edmond Hani – Miriton Gashi, Oscar Hansson. Avbytare: Ali Alkhafadji, Mostafa Omar, Osama Kassem, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Edmond Hani.