IFK Malmös P96-1 tycks ha hittat formen i P13 Sydvästra grupp A. "Gulingarna", som strider för att undvika nedflyttning, tog sin andra raka seger i söndagens match där IFK Klagshamn Gul besegrades med övertygande 5-0 (0-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Båda lagen gjorde så gott de kunde för att spela fotboll under en på alla sätt jämn första halvlek. Det visade sig dock bli mer kämpartag än något trevligt spel att titta på och några halvchanser var allt som skapades i en halvlek som fullt logiskt slutade 0-0.

I halvtid sade vi till att killarna att vi skulle gå in och spela helhjärtat i andra halvlek. Det visade sig gå vägen för efter ett bra spel och press kunde vi göra 1-0 genom inhopparen Adonik Zeqiri som kom helt fri med målvakten och slog in bollen i mål.

Vi fortsatte sedan att göra det som vi är bäst på, att rulla bollen längs marken och skapade därför mängder av målchanser. Så småningom kom även målen och under den sista halvtimmen visade vi att vi är flera klasser bättre än IFK Klagshamn som också tröttnade rejält på slutet.

Bäst idag var de båda anfallarna, Adonik Zeqiri och Muhammad Jammal, som gjorde vars två mål och hade ett utmärkt samarbete på topp.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Osama Kassem – Ali Alkhafadji, Saber Azizi, Bassam Ahmad, Drin Ajeti – Mostafa Omar, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Miriton Gashi,Muhammad Jammal.

Matchens lirare: Adonik Zeqiri & Muhammad Jammal.