Efter fem raka förluster tog IFK Malmös P97 sin första och enda poäng i P12 Sydvästra grupp G. "Gulingarna" lyckades nämligen med att spräcka nollan då det blev oavgjort, 3-3 (2-2), i fredagens epilog hemma mot nästjumbon Vellinge IF 2.

Det var IFK Malmö som låg närmast segern. Misike Szeregnyi gjorde 1-0 i den tredje minuten och sju minuter senare utökade Robin Månsson ledningen till 2-0. Innan pausvilan kunde dock Vellinge IF 2 kvittera till 2-2 efter mål i den 11:e och 15:e minuten.

I den andra halvleken tog IFK Malmö åter ledningen då Oliver Corlin satte 3-2 i den 29:e minuten. Länge såg det också ut som att det resultatet skulle stå sig matchtiden ut, men i den allra sista minuten kom Vellinge IF igenom och kunde kvittera till 3-3.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startsjuan (3-2-1): Enes Rijad – Adem Rijad, Farid Razwan, Alex Forsberg – Robin Månsson, Misike Szeregnyi  – Mohammed Galeb. Avbytare: Nikolaj Palmer, Oliver Corlin.