Chansen till serieseger är borta för IFK Malmös P96-2 efter att ha ha förlorat söndagens epilog i P13 Sydvästra grupp C mot IF Lödde 1 med klara 1-4 (0-2).

Taher Azizi, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Det hann inte ens gå tre minuter innan IF Lödde gjorde sitt första mål och sedan blev det en kraftig uppförsbacke för oss. Lödde däremot bjöd på en riktig målfest och det är bara att hoppas att grabbarna nu har lärt sig läxan att det aldrig går att underskatta ett lag.

Jag har full förståelse för att en del av spelarna redan hade spelat en match under söndagen och inte hade full energi i kroppen, men i den här matchen var vinst ett måste för att ha fortsatt chans till serieseger och då måste man kunna kräva mer.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Mohamed Abduabdalla – Osama Kassem, Tarkan Yildirim, Saber Azizi, Afzal Sangin – Blend Karim, Abdul Fathi. Avbytare: Ahmed Fakhro, Bassam Ahmad, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Sanel Demiraca.