IFK Malmös P96-1 var på många sätt väl så bra som topplaget Kvarnby IK 1 i söndagens match i P13 Sydvästra grupp A. Utom på en punkt – att göra mål på sina chanser. Kvarnby kunde därför till slut vinna matchen med klara 3-0 (1-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi började matchen riktigt bra och pressade Kvarnby högt upp i banan. Det fick också till följd att vi skapade några bra chanser, dock utan att få någon ordning på avsluten. Och istället, från ingenstans, kunde Kvarnby skicka iväg en långboll där vår backlinje inte hängde med och göra 1-0 i den 15:e minuten.

Sedan blev det match igen och båda lagen spelade en riktigt bra fotboll, aggressiv och teknisk. Tyvärr så var Kvarnby effektivare än oss i avsluten och kunde därför gå segrande ur den här matchen. Något som jag, med tanke på den övriga insatsen, inte tycker att vi ska deppa alltför mycket över.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro – Oscar Hansson, Saber Azizi, Amit Veliu, Bassam Ahmad – Muhammad Jammal, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Mostafa Omar.

Matchens lirare: Amit Veliu & Saber Azizi.