Inför IFK Hässleholm – IFK Malmö

På torsdag den 18 juni klockan 19:00 är det avspark mellan IFK Hässleholm och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".

Matchen spelas på Österås IP.

Truppen: Dejan Garaca, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic, Alex Nilsson, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Elvir Biberic, Erdin Demir, George Safi, Jörgen Svensson, Mak Dzonlagic, Pontus Jansson, Robert Kjellin.

Aktuellt: Efter fiaskot senast mot IFK Klagshamn gör IFK Malmö två ändringar i 16-mannatruppen. Ut går Baris Hümmet och Robinn Sander som ersätts av Carl Philip Brandgård och Demokrat Maxhuni.. Brandgård är sedan några veckor tillbaka från England och är nu redo för comeback.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Vi vill absolut inte se någon upprepning av insatsen senast. Det viktigaste är därför att spelarna visar att de vill göra jobbet för varandra och för laget. Vi måste hitta tillbaka till vårt stabila försvarsspel och ha ett bättre spel på alla fonter mot ett sådant rejält lag som IFK Hässleholm.