Inför Nybro IF – IFK Malmö

På lördag den 4 juli klockan 15:00 är det avspark mellan Nybro IF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".

Matchen spelas på Victoriavallen.

Truppen: Dejan Garaca, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Jörgen Svensson, Mak Dzonlagic, Mustafa Arezoo, Pontus Jansson, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Nästjumbon IFK Malmö är rejält decimerad när division 2 på lördagen vänder med ny match mot Nybro IF. Hela fem spelare som var med senast är den här gången indisponibla och det har tvingat IFK-tränaren Jörgen Ohlsson att ta med flera spelare som har matchats sparsamt under våren.

Alex Nilsson (utvisning) och Elvir Biberic (tre varningar) är båda avstängda i returen. Erdin Demir besväras av ett överansträngt knä, medan trion Anes Mravac, George Safi och Toni Parlov har privata skäl som gör att dem är bortresta.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det är inte mycket att be för utan vi måste ta kampen och fajtas, alltså verkligen visa att vi vill. Senast var vi absolut inte sämre än Nybro, men vi får se till att ha fullt manskap. I den här värmen har man helt enkelt inte råd att spela med tio spelare.