Inför IFK Malmö – GIF Nike

På lördag den 15 augusti klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och GIF Nike i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".
Matchen spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Jörgen Svensson, Karim El hage, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Efter att anfallaren Robinn Sander, som har haft problem med en stukad fot, tillfrisknat tidigare under veckan är nu samtliga spelare i IFK Malmö i spelbart skick. Robinn Sander går också rätt in i 16-mannatruppen där han ersätter Dzevad Nezirevic.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi har gått framåt de här två matcherna, först offensivt mot IFK Hässleholm och sedan defensivt mot IFK Klagshamn. Och om vi bara kan få till en blandning av de två matcherna bör vi kunna svara för en riktigt bra prestation mot GIF Nike.

Samtidigt vet vi att vi möter ett lag som slåss med näbbar och klor, men det är en fight som vi absolut är beredda på att ta.