P96-1 uddamålsföll i premiären

IFK Malmös P96-1 fick inte den starten som man hade önskat sig i P13 Sydvästra grupp B. ”Gulingarna” gick inte alls att känna igen och efter ett sent baklängesmål förlorade man bortamatchen mot IF Lödde 1 med 1-2 (1-1).

Taher Azizi, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Vi är oerhört besvikna på killarna som inte höll sig till det egna spelet. Det är självklart synd att man ska behöva inleda serien med en förlust för att man inte gör sitt jobb, men vi hoppas att grabbarna har lärt sig en läxa och ger allt för att vinna resten av matcherna.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yusuf Wali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Drin Ajeti, Saber Azizi (lk), Bassam Ahmad, Osama Kassem – Muhammad Jammal, Yusuf Semovski. Avbytare: Afzal Sangin, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Sanel Demiraca. 

Matchens lirare: Agon Ajeti & Zakaria Awad.