Ett bottenkrigande division 2-lag mot tabellettan i division 3 Södra Götaland. Det är förutsättningarna när det på tisdagen ska avgöras om IFK Malmö eller Kvarnby IK blir första lag att ta sig till final i Malmömästerskapet.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Hästhagens IP.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, George Safi, Jörgen Svensson, Karim El hage, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Det görs inga förändringar i IFK Malmö som kommer med exakt samma 16-mannatrupp som i lördags spelade borta mot Karlskrona AIF.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi går in på planen som om det är vilken tävlingsmatch som helst och vill givetvis vinna. Det är också bättre att spela MM än att träna och förhoppningsvis kan killarna bättra på självförtroendet ytterligare inför lördagens seriematch mot Lindsdals IF.

Jag tycker faktiskt att det ska bli roligt att möta Kvarnby IK. Man har hört om deras framgångsrika lag som är på god väg att vinna trean, och det känns spännande att få stifta bekantskap med ett sådant lag.