IFK Malmös P96-2 har full pott efter två matcher i P13 Sydvästra grupp C. Onsdagens hemmamatch mot IFK Klagshamn Blå blev aldrig spännande då "di gule" var fullständigt överlägset och vann med komfortabla 8-0 (3-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en mycket bra fotbollsmatch där vi varierade kortpassningsspel med långa bollar. De flesta andrabollarna tog vi hand om, vi kom runt bra på kanterna och gjorde det svårt för IFK Klagshamn då vi fyllde på med mycket folk framåt.

Hela laget ska ha beröm för sin insats. Den här gången spelade spelarna verkligen för varandra, hittade rätt i sina positioner och släppte inte alls till så mycket bakåt.

Priset till matchens lirare går till vänsterbacken Edmond Hani som var mycket bra både defensivt och offensivt. Han kom stundtals runt på sin kant och bröt även några av deras anfall.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad (lk), Sanel Demiraca, Edmond Hani – Afzal Sangin, Blend Karim, Besfort Xhafolli, Miriton Gashi – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri. Avbytare: Amit Veliu, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Osama Kassem, Tarkan Yildirim.

Matchens lirare: Edmond Hani.