IFK Malmös P96-1 skärpte till spelet från den första matchen i P13 Sydvästra grupp B och vann söndagens match mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 med odiskutabla 7-1 (3-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en väl genomförd match där vi rullade bollen bra och hade bra kommunikation med varandra på planen. Vi spelade stundtals en underbar fotboll med bollen på marken och många gånger kom vi runt på deras kant där vi kunde slå inlägg som blev farliga varje gång.
 
Efter tio minuter så stod det 3-0 till oss. Vi hade de första 20 minuterna och IF Limhamn Bunkeflo 2007 fick mestadels jaga bollen, medan det var vi som pressade och skapade den ena chansen efter den andra.

Under den andra halvleken spelade vi mindre bra, men gjorde mål på de chanserna som vi skapade samtidigt som vi gjorde det svårt för motståndarna att åstadkomma något framåt. Vår backlinje var nämligen utmärkt och svarade för ett fåtal misstag på hela matchen.

Utmärkelsen till matchens lirare går idag till två spelare, målvakten Ahmad Riad Abas och försvararen Emir Rahman. Ahmad gjorde en del mycket bra räddningar och det var synd att han fick släppa in ett mål. Emir var underbar både offensivt och defensivt, det var inte många gånger motståndarna kom förbi och han var som en tank.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Saber Azizi (lk), Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Miriton Gashi, Tarek Bekar.

Matchens lirare: Ahmad Riad Abas & Emir Rahman.