IFK Malmös P96-2 är inte längre obesegrat i P13 Sydvästra grupp C. "Gulingarna" stod nämligen för en riktigt slätstruken insats i söndagens match mot Kvarnby IK 2 som slutade 0-2 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Tyvärr spelade vi en mycket dålig fotboll idag. Vi vågade inte gå in i närkamperna eller hålla i bollen och skapade därför heller inte något framåt. Det var egentligen bara tre spelare som verkligen visade att de ville framåt, men det hjälpte förstås inte.

Vi var helt enkelt för dåliga och det verkade som att ingen ville spela fotboll till skillnad från Kvarnby som gjorde en riktigt bra match och presterade en teknisk fotboll. För oss är det bara att glömma den här matchen, titta framåt och ta nya tag.

Trots att insatsen var under all kritik gick det att hitta en matchens lirare i form av innermittfältaren Saber Azizi som krigade och verkligen försökte skapa något framåt.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yusuf Wali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Edmond Hani – Afzal Sangin, Saber Azizi, Blend Karim, Oscar Hansson – Mostafa Omar (lk), Benhur Menghis. Avbytare: Adonik Zeqiri, Khaled Abdul Rahim, Muhammad Jammal, Tarkan Yildirim, Yousef El Beyrouti.

Matchens lirare: Saber Azizi.