Det var bra fart på IFK Malmös P96-1 när man i den senaste matchen besegrade IF Limhamn Bunkeflo 2007 med odiskutabla 7-1. Och på onsdagen väntar den uppskjutna matchen "borta" mot Hyllie IK som har inlett P13 Sydvästra grupp B med två raka förluster.

Matchen, som har avspark klockan 17:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Amit Veliu, Saber Azizi, Bassam Ahmad – Mostafa Omar, Muhammad Jammal. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ahmed Fakhro, Besfort Xhafolli, Tarek Bekar, Yusuf Semovski.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Förhoppningen är att vi ska kunna göra lika bra match som vi gjorde sist mot LB07. Vi vet vad som krävs för detta och vi vet att killarna är riktigt sugna på att spela match igen. De var bra senast och det känns som att spelet bara blir bättre och bättre.

Vi kommer att försöka spela en underhållande fotboll då vi har mycket tekniska fotbollsspelare i laget som kunna hålla bollen på marken och rulla boll till varandra. Samtidigt måste vi hålla oss till vårt eget spel, vara försiktiga och inte alls släppa in Hyllie, som också har ett duktigt lag, i matchen.