IFK Malmös P96-1 har hittat formen i P13 Sydvästra grupp B. För andra matchen i rad vann "gulingarna" med utklassningssiffrorna 7-1 efter att ha svarat för en riktigt bra insats i onsdagens hängmatch "borta" mot Hyllie IK.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en mycket bra match och var ett par klasser bättre än Hyllie IK. Det var glädjande att se att vi återigen kunde rulla boll, kom bra runt på kanterna, krigade som ett lag och stod i rätt i våra positioner.

Den här gången gjorde vi sju vackra mål och skapade dessutom mängder av målchanser. Hyllie var absolut inte något dåligt motstånd, men vi var otroligt taggade och spelade helt enligt instruktionsboken. I stort sett finns det ingenting att klaga på.

Särskilt backlinjen ska ha oerhört mycket beröm idag. Det enda misstaget var när vi inte kunde få undan bollen, tacklade deras spelare och domaren Selman Yalcin blåste för straff. En straff som de sedan inte var sena att utnyttja fram till 1-5.

Det hade kunnat gå att välja vem som helst som matchens lirare, men det kan bara vara en spelare och därför föll valet på mittbacken Zakaria Awad som gjorde ett strålande jobb tillsammans med sin kollega i mitten, Agon Ajeti.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Amit Veliu, Saber Azizi (lk), Bassam Ahmad – Mostafa Omar, Muhammad Jammal. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ahmed Fakhro, Besfort Xhafolli, Tarek Bekar, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Zakaria Awad.