På lördag den 5 september klockan 15:00 är det avspark mellan Ifö Bromölla IF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".
Matchen spelas på Strandängen.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, George Safi, Jörgen Svensson, Karim El hage, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Karim El hage, som senast fick lämna in på grund av feber, är tillbaka i 16-mannatruppen när IFK Malmö på lördagen spelar borta mot Ifö Bromölla IF. Han ersätter därmed den avstängde anfallaren Blerim Mullici.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det är fortfarande så att vi har allt i egna händer, men vi måste inse matchens betydelse och det har vi snackat mycket om i veckan. På samma gång som det gäller att spela avslappnat, måste vi ha en jäkla krigarmentalitet när vi åker upp.