IFK Malmös P96-2 var på väg mot en ny förlust i söndagens match mot Kulladals FF i P13 Sydvästra grupp C. Men under de sista tolv minuterna lyfte sig "di gule" ett par snäpp och lyckades vända 2-3-underläge till seger med 5-3.

Adnan Zukancic, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi på det stora hela hela inte gjorde någon särskilt bra match idag. Det var en massa felpassningar som gick lite hur som helst, vi kom inte rätt i våra positioner, glömde att backa hem och saknade rörligheten i vårt spel.

Trots det anser jag att vi förtjänade den här vinsten. Oavsett om det var jämnt in i det sista, vi hade haft två skott som träffat stolpen, var vi det starkaste laget och visade vår styrka under de sista tio minuterna där Kulladals FF inte längre orkade hålla emot.

Kulladal gjorde en bra match och spelade en fin fotboll, men vi måste ändå ge ett visst beröm till våra killar som till slut lyckades vända till seger.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yusuf Wali – Edmond Hani, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Emir Rahman – Afzal Sangin, Tarkan Yildirim, Agon Ajeti, Osama Kassem – Benhur Menghis, Abdul Fathi (lk). Avbytare: Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Saber Azizi.

Matchens lirare: Abdul Fathi.