Jumbon Husie IF 1 kunde inte ge toppkrigande IFK Malmös P96-1 något som helst motstånd i söndagens match i P13 Sydvästra grupp B som "gulingarna" vann med hela 8-1 (4-1).

För "di gule" var det den tredje raka segern efter de två tidigare 7-1-vinsterna mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 och Hyllie IK.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en mindre bra första halvlek, men jag tycker ändå att vi förtjänade att vinna den eftersom Husie IF i stort sett inte hade mer än det målet som man gjorde fram till kvittering, 1-1. Trots en odiskutabel 4-1-ledning lämnade dock vårt spel en del i övrigt att önska.

Under pausen sade jag och min assistent, Adnan Zukancic, till spelarna att vi skulle hålla oss till vårt eget spel och göra det mycket enklare ute på planen.

På de fem första minuterna i andra halvlek gjorde vi också tre mål och bevisade därmed att vi kan rulla boll. Och även överlag tycker jag att vi presterade en riktigt bra avslutande halvtimme som vi absolut ska ta med oss till kommande uppgifter.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Osama Kassem, Saber Azizi (lk), Tarek Bekar, Oscar Hansson – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Adonik Zeqiri, Amit Veliu,Besfort Xhafolli, Miriton Gashi, Mostafa Omar.

Matchens lirare: Muhammad Jammal.