IFK Malmös P96-2 vann i helgen som gick med 5-3 efter en svängig match mot Kulladals FF. Det här veckoslutet är det match i P13 Sydvästra grupp C redan på fredagen då "gulingarna" bortamöter Lilla Torg FF 1.

Matchen, som har avspark klockan 18.30, spelas på Mariedals IP.

Truppen: Yusuf Wali – Abdul Fathi, Afzal Sangin, Agon Ajeti, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Edmond Hani, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Sanel Demiraca, Tarkan Yildirim, Yousef El Beyrouti, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Senast besegrade vi Kulladals FF med 5-3 trots att vi inte gjorde någon särskilt bra match. Vi hoppas därför kunna spela betydligt bättre den här gången och våga hålla oss till vårt eget spel som är både snabbt och enkelt.

De senaste gångerna som vi har mött Lilla Torg har det varit jämnt och vi vet att vi därför måste gå in med en hundraprocentig inställning om vi ska lyckas bärga en ny trepoängare.