IFK Malmös P96-2 svarade för ett riktigt bottennapp i fredagens match mot Lilla Torg FF 1 i P13 Sydvästra grupp C. "Gulingarna" fick inte alls spelet att stämma och föll med 1-2 (1-0) efter ett straffmål i den andra stopptidsminuten.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det är bara att glömma den här matchen. Vi spelade inte alls som vi ska spela och det straffade sig flera gånger om mot ett Lilla Torg som var riktigt suget på att vinna. Först missade vi en straff vid ställningen 1-1 och i den andra stopptidsminuten kunde Lilla Torg avgöra på straff sedan Blend Karim räddat med handen på mållinjen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yusuf Wali – Osama Kassem, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Edmond Hani – Afzal Sangin, Tarkan Yildirim, Blend Karim, Bassam Ahmad – Benhur Menghis, Abdul Fathi (lk). Avbytare: Agon Ajeti, Besfort Xhafolli, Muhammad Jammal, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti.

Matchens lirare: Edmond Hani.