På lördag den 26 september klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Höllvikens GIF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".

Matchen spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Andreas Omidfar Kiriazidis, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Jörgen Svensson, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Endast 14 spelare är tillgängliga när IFK Malmö på lördagen fortsätter sin kamp för ett nytt kontrakt i Södertvåan med hemmamatch mot Höllvikens GIF.

Saknas gör Carl Philip Brandgård (avstängd), Karim El hage (bristning i baksidan av låret), Festim Bytyqi (skadat ögat på arbetet) och Dzevad Nezirevic (knäskadad). Däremot är Blerim Mullici tillbaka efter att ha sonat sin avstängning.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: För det första har vi haft en vecka med fyra träningspass. Och även om veckan har varit stukad, beroende på U21-match och skador, har det varit hög intensitet bland de spelarna som har närvarit.

Vi är medvetna om vad som gäller och att det krävs hundra procent fokusering från oss alla om vi ska reda ut detta. Höllvikens GIF har själva inget att varken vinna eller förlora på den här matchen och kommer därför att kunna spela helt avslappnat.