Drygt sju minuter före slutet kvitterade IFK Malmös P96-2 och räddade därmed en poäng i söndagens match i P13 Sydvästra grupp C mot Lunds BK 2. Matchen slutade oavgjord, 1-1 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en match mellan två bra lag och sett till händelserna på planen var oavgjort ett fullt rättvist resultat. Vi hade en del chanser som vi borde ha gjort mål, men det hade även Lunds BK 2 som ledde ända tills det var drygt sju minuter kvar att spela.

För att till slut få till en kvittering valde vi att flytta upp Zakaria Awad på topp och det skulle visa vara ett lyckodrag. Zakaria är snabb och vi ett tillfälle kunde han springa förbi hela deras backlinje och slå bollen i mål.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Khaled Abdul Rahim, Sanel Demiraca, Mostafa Omar, Mohamed Abduabdalla – Edmond Hani, Tarkan Yildirim, Blend Karim, Afzal Sangin – Benhur Menghis, Abdul Fathi (lk). Avbytare: Bassam Ahmad, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Zakaria Awad.

Matchens lirare: Edmond Hani.