IFK Malmös P96-1 missade chansen att gå upp på en andraplats när det blev förlust med 2-4 (1-2) i söndagens bortamatch mot Staffanstorps GIF 1. Därmed sprack också sviten om fem raka segrar i P13 Sydvästra grupp B.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Tyvärr gjorde vi inte alls någon bra match. Staffanstorps GIF var klart bättre än oss och vann den här matchen rättvist. Själv vet jag inte vad som gick snett då det på träningarna har sett hur bra ut som helst, men idag visade det sig att killarna inte alls var taggade.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Muhammad Jammal, Saber Azizi (lk), Tarek Bekar, Bassam Ahmad – Adonik Zeqiri, Yusuf Semovski. Avbytare: Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Besfort Xhafolli.

Matchens lirare: Saber Azizi.