IFK Malmös P95 tar emot Eslövs BK i den åttonde omgången i P14 Skåne grupp A på lördagen. Seger är ett måste om "di gule" ska haka på i toppstriden.

Sjukdomar och skador ställer till det en aning, men med en bred trupp kan IFK Malmö ändå komma till spel med en stark trupp. Några frågetecken i spelartruppen har gett klartecken till spel under fredagen.

Saknas gör Adam Nordkvist vars knäskada var värre än befarat vilken han ådrog sig i segermatchen mot Höganäs BK där han var en av planens giganter.

Även Adil Hakimi och Nils Löfberg är två spelare som kommer att saknas, men det finns nog med kvalité i laget så det räcker och blir över.

Under veckan har "gulingarna" fortsatt att gnugga på sin spelidé och många fötter och huvuden har sett kvickare ut på länge. Framförallt har passningsspelet sett riktigt lovande ut.

Framförallt är det med två viktiga moment såsom spelvändningarna och med omställning till anfall som börjat få önskvärd utveckling, något ledarstaben tror kommer att bli avgörande på lördagen.

För ungefär ett år sedan möttes lagen i dåvarande höstserie och matchen slutade 1-1 (1-0) efter att Eslövs BK kvitterat med bara fyra minuter kvar. IFK Malmö vann avsluten med 12-5.

Även fem varningar delades ut varav hela fyra till gästande Eslövs BK. "Di gule" är således åter inställt på en tuff drabbning.

Inför matchen finns bara en avstängning noterad och det är gästernas Euron Rezniqi som är avstängd till och med 12 november.

Matchen spelas på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark klockan 13.15. Laget samlas i omklädningsrummet för ombyte senast klockan 12.00.

Truppen: Astrit Brahimi, ChristianAddo, Dardan Behrami, Edwin Adolfsson, Erik Cikaric, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Nigel Jackman, Patchicco Diallo, Rani Al-Saad, Robin Olin, Safet Besic, Samim Saadat, Shadi Romi, Stefan Vagic, Tugay Yildirim.