Tio dagar efter seriespelets slut väntar semifinal i Malmömästerskapet för IFK Malmös P96 som ställs mot Kvarnby IK.

Matchen, som har avspark klockan 18:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Ismail Islamoski – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Miriton Gashi*, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski*, Zakaria Awad. (*) = En av dessa plockas bort ur den slutgiltiga truppen.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är alltid roligt och spännande när man har kommit långt i en turnering och nu ska spela mot ett riktigt bra lag som Kvarnby IK. I en sådan här match med två bra och tekniska lag känns det som att vem som helst kan ta hem segern.

Om vi ska kunna vinna den här matchen, och spela final på söndag, måste vi hålla oss till våra positioner, direkt jobba hem efter att vi har varit i anfall och snacka mycket med varandra.

Dessa saker fungerade i förstalagets sista seriematch mot GIF Nike och kan vi göra en lika bra, eller till och med en bättre match än då, kommer inte Kvarnby att få det lätt mot oss.  Vi kommer att vara rejält taggade, kämpa för varandra och göra vårt absolut bästa för att vinna den här matchen.