IFK Malmös P96 har spelat färdigt för säsongen. Onsdagens semifinal i Malmömästerskapet mot Kvarnby IK blev inte alls någon rolig historia för "gulingarna" som föll med hela 1-6 (0-3).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi spelade riktigt bra i den första halvleken. Vi skapade också många målchanser, men istället för mål träffade bollen ribban vid fyra tillfällen, samtidigt som de såg till att göra mål på sina chanser.

Vi fortsatte att jobba bra i den andra halvleken utan att för den sakens skull lyckas göra mer än ett mål. Kvarnby däremot visade effektivitet och var, även om siffrorna var klart i överkant, det för dagen bästa laget.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ismail Islamoski – Ahmed Fakhro, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Osama Kassem – Muhammad Jammal, Saber Azizi (lk), Tarek Bekar, Bassam Ahmad – Mostafa Omar, Yousef El Beyrouti. Avbytare: Adonik Zeqiri, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Zakaria Awad.