Inför P96 i Fotbollsveckan Cup

Efter nästan en månad utan matcher drar inomhussäsongen på lördagen igång för IFK Malmös P96 som ställer upp med två lag i Kvarnby IK-arrangerande Fotbollsveckan Cup.

Samtliga matcher spelas i Kombihallen.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det är alltid roligt att spela matcher och den första inomhusturneringen som vi ska vara med i är Fotbollsveckan Cup. En turnering där vi har valt att ställa upp med två bra och lämna lag, som vi hoppas ska kunna spela en rolig fotboll.

Många bra lag är med i turneringen och förhoppningen är att vi ska vara ett av de bästa, därför är målsättningen att ta sig till final och helst kunna ta med oss bucklan.

Efter det lilla matchuppehållet som vi har haft är killarna riktigt sugna på att spela fotboll igen. Vi kommer se till att göra vårt absolut bästa för att prestera en fin fotboll inne i Kombihallen och våga göra det där lilla extra på planen.

Vi har två nya spelare som ska spela med laget och det är Nevrus Serifi från Malmö City FC och Arianit Muklaj från Hyllie IK. Två duktiga spelare som har gjort bra ifrån sig på träningarna och får nu chansen att visa upp sig i en bra turnering.

IFK Malmö Vit:
Ismail Islamoski – Afzal Sangin, Amit Veliu, Arianit Mulaj, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Mostafa Omar, Nevrus Serifi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

08:30 Kvarnby IK Blå – IFK Malmö Vit
09:42 IFK Malmö Vit – Åkarps IF
11:12 IFK Malmö Vit – BK Flagg

IFK Malmö Gul: Ahmad Riad Abas – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Bassam Ahmad, Edmond Hani, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Tarek Bekar.

09:06 Vellinge IF – IFK Malmö Gul
10:18 IFK Malmö Gul – Kvarnby IK Vit
11:48 IFK Malmö Gul – BK Näset