Inför P95 – IF Limhamn Bunkeflo 2007

Årets första elvamannamatch för IFK Malmös P95. Matchen spelas söndagen den 21 februari på Malmö Stadion med avspark klockan 10.00 och för motståndet står IF Limhamn Bunkeflo 2007.

"Di gule" har kört hårt de senaste veckorna; löpträning och explosiva fyspass har löst av varandra. Samtidigt har man unnat sig lite glädjefylld "teknikboll" som lockat fram både skratt och härliga tekniska finesser.

Under lördagen putsade man lite på sitt anfalls- och försvarsspel inne i Kombihallen. Nog är "gulingarna" rejält sugna på att få komma igång med elvamannafotboll efter att nyligen fått två av sina matcher i Vinterserien uppskjutna.

Några spelare saknas ur truppen vilket gör att andra helt enkel kliver in på bänken respektive i startelvan.

Stefan Vagic, förra årets interna skyttekung är dessvärre bortrest. Vagic har annars visat på strålande form hela vintern, men ersättarna kommer säkert ta tillvara på sin chans att visa upp sig. Även Nigel Jackman på anfallssidan är indisponibel i ytterligare minst en vecka.

Shadi Romi är också bortrest och ledarstaben hoppas att mittbacken som spelat ordinare under samtliga matcher säsongen 2009 ska kunna gå att ersätta. Man har stor tilltro för Edwin Adolfsson och Robin Olin.

Lukas Dahlström saknas också på grund av en knäskada han ådrog sig i SM-futsal. Han väntas tillbaka i lättare träning på tisdag. Ziad Abed El Rehman, som visat på strålande form ersätter i startelvan.

Även undertecknad missar matchen på grund av vinterkräksjukan.

"Di gule" tänker testa lite nya idéer som brukligt är den här tiden på året. Lite nya grundpositioner, ansvarsområden och riktlinjer är att vänta.

Debuterar i IFK-målet gör Ali Shibli som har alla möjligheter att bli hur bra som helst.

Matchen spelas på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark 10.00. "Gulingarna" samlas klockan 8.40 på Malmö Stadion för ombyte och genomgång.

Truppen: Ali Shibli – Adil Hakimi, Astrit Brahimi, Christian Addo, Dardan Behrami, Denis Durgutovic, Edwin Adolfsson, Erik Cikaric, Ibrahim Zaghmouth, Joy Hossain, Oscar Hansson, Robin Olin, Safet Besic (lk), Shqipron Rexha, Ziad Abed El Rehman.