Blerim Mullici Månadens IFK:are i februari

Även valet i februari var lätt. Blerim Mullici är, precis som januaris vinnare Thomas Green, en av de viktigaste personerna i IFK Malmös nya profil. Det är tränarna för våra pojklag som är grunden för ett bättre, gedignare IFK.

Det kan givetvis väcka förvåning att vi belönar en spelare som efter många säsonger lämnat oss för IFK Klagshamn (?), men Blerim får sin tröja för det strålande arbete han gör, och under många år gjort, som huvudtränare för klubbens P96-lag.

Tack vare Blerims entusiastiska och uthålliga ledarskap har gruppen både ökat numerärt och utvecklats fotbollsmässigt. I matchsituationer – även vid stora förluster – visar han ett lugn som man önskar att alla ungdomstränare hade. IFK Malmös ungdomsledare sköter sig förresten alldeles utmärkt. Det finns inget att anmärka.

Blerims sätt att sköta administrationen kring sitt lag är också ett föredöme för övriga tränare/ledare. Han sköter redovisningen av närvarokorten, medlemsregistreringen och matchrapporteringen exemplariskt

Priset är en exklusiv tröja, signerad Månadens IFK:are, och är sponsrad av IFK:s supporterklubb Kanariefågeln. Tröjan kommer att delas ut vid ett högtidligt tillfälle inom kort.

Se fler Månadens IFK:are »