Inför P95 – IFK Klagshamn


På lördag är det dags för träningsmatch för IFK Malmös P95. För motståndet svarar IFK-kamraterna från Klagshamn.

"Di gule" har löptränat hela veckan, varvat med tuffa fyspass och lite teknikboll. Det rådande "snöschemat" har gjort att IFK Malmös P95 inte haft tillgång till sina vanliga träningstider och fotbollsplaner.

Det har hänt mycket kring "di gules" organisation och en del spelare har lämnat (Joy Hossain för IF Limhamn Bunkeflo 2007, senast idag) medan andra glädjande tillkommit.

Även ledarstaben har fått mycket fin förstärkning i form av Smajil Hadzic som varmt välkomnas.

Lördagens träningsmatch ger ledarstaben möjligheten att testa lite nytt och med tanke på att hela sex spelare ur truppen ska förstärka IFK Malmös U21 senare under lördagen i junior-DM, har man valt en ovanligt stor trupp – hela 19 man.

Ali Shibli, Dardan Behrami, Erik Cikaric, Robin Olin, Safet Besic och Stefan Vagic ska spela match med U21 borta mot Heleneholms SK klockan 15.00 på lördagen varför de endast kommer att spela en halvlek mot IFK Klagshamn.

Några spelare genomgår rehabilitering och väntas först kunna köra för fullt i nästa vecka däribland Edwin Adolfsson, Lukas Dahlström, Nigel Jackman och Shqipron Rexha.


Matchen spelas på Malmö Stadion, plan 10 med avspark klockan 11.15. Laget samlas på Malmö Stadion klockan 10.00.

Startelvan (4-2-3-1): Ali Shibli – Sebastian Gomez, Nermin Hadzic, Shadi Romi, Christian Addo –  Robin Olin, Safet Besic (lk) – Simon Mårtensson, Dardan Behrami, Sulejman Kendic – Erik Cikaric. Avbytare: Adil Hakimi, Astrit Brahimi, Emrah Isic, Jack Hertzman, Rimon Seyoum, Stefan Vagic, Ziad Abed El Rehman, Harris Havic (målvakt).