IFK Malmös P96 är vidare till nästa omgång i DM efter att även ha vunnit den tredje och sista gruppspelsmatchen mot Landskrona BoIS med 1-0 (0-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en mycket bra match både offensivt och defensivt. Spelet var enkelt och bra, samtidigt som vi kämpade oss igenom hela matchen utan att vika ner oss i några närkamper eller något i den stilen.

Under den första halvleken hade vi ett par chanser som vi borde ha gjort mål på och efter dessa hade de ett friläge där målvakten Ismail Islamoski gjorde en kanonräddning. Därmed kunde vi gå till pausvila med resultatet 0-0.

I halvlek sade vi till killarna att vi var tvungna att spela enklare och snabbare, samt utnyttja vår snabbhet betydligt mer. Det fick avsedd effekt, vi kom till många avslut och närmast mål var Saber Azizi som träffade ribban.

Tio minuter senare kom det efterlängtade målet. Belmin Karic tog emot, klippte till bollen och fick se den snyggt gå in i mål.

Vårt försvarsspel var underbart att se. Vi spelade tillsammans och jobbade riktigt bra. Agon Ajeti gjorde det helt suveränt där bak och blev välförtjänt utsedd till matchens lirare.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Simon Gimtell – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Tarek Behar – Yousef El Beyrouti, Belmin Karic, Sulejman Kendic. Avbytare: Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Mostafa Omar, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Agon Ajeti.