Ett förstärkt IFK Malmös P95-2 avslutade gruppspelet i Vinterserien med att spela oavgjort, 1-1, mot IF Limhamn Bunkeflo 2007.

Smajil Hadzic, assisterande tränare för IFK Malmös P95:

Det var en tuff match och killarna var inte alls på hugget under den första kvarten. Försvaret agerade ganska darrigt och IF Limhamn Bunkeflo 2007 hade ett par klara målchanser där Haris Havic i målet räddade oss från påhälsning.

Tyvärr missbedömde vi sedan en offside efter drygt 20 minuters spel och då var inte Limhamn Bunkeflo sent att utnyttja detta fram till 1-0.

Därefter började vi ta tag i spelet och då kom även chanserna. Vi hade en hel del skott utifrån, dock utan att ha den där rätta skärpan i avsluten.

Efterhand tog vi över allt mer. Erik Cikaric kvitterade efter en knapp timmes spel och därefter tappade LB07 det mesta av sitt spel. De sista 20 minuterna spelade vi riktigt bra och Khaled Jammal hade läge att avgöra när han kom helt fri med målvakten, men satte istället bollen i ribban.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-4-2): Haris Havic – Nermin Hadzic, Robin Olin, Shadi Romi, Emre Rahman – Khaled Jammal, Dardan Behrami, Safet Besic (lk), Sulejman Kendic – Erik Cikaric, Stefan Vagic. Avbytare: Adil Hakimi, Agon Kamberi, Lukas Dahlström, Nigel Jackman, Rimon Seyoum, Ziad Abed El Rehman.

Matchens lirare: Haris Havic & Robin Olin.