1-9 (0-6) blev resultatet för IFK Malmös P00 i årets fjärde träningsmatch mot Heleneholms SK:s P01-lag.

David Palmer tröstmålade för "di gule" då han i den 21:e minuten stötte in ett inlägg från storebror Philip Palmer.

Serhan Yalcin, tränare för IFK Malmös P00:

Efter att ha haft påsklov under veckan var det en ganska tuff och spännande batalj som bjöds "gulingarna" under lördagen.

Heleneholms SK tog snabbt ledningen och fortsatta att ösa in bollen i mål. Vår målvakt Adel Katta var helt överkörd och hade ingen chans att ta bollarna, samtidigt som spelet inte fungerade varken i backlinjen eller på mittfältet.

Vi släppte för mycket där bak och spelarna var inte allt vakna på var bollen tog vägen. Det märktes att vi saknade en del spelare som skulle ha behövts med sin kraft och styrka.

Killarna blev snabbt trötta och två av killarna som var lånade från Fotbollsskolan yrade om kring ute på plan. De skulle vara i backlinjen men var helt plötsligt uppe på mittfältet om de nu inte var på topp. Men killarna kämpade starkt, gjorde allt de kunde och gav den lilla sista kraften som dem hade kvar i sig.

Jag som tränare har aldrigt i hela min karriär som tränare sett något så fruktansvärt. Det var inte killarnas fel, utan mitt som tränare att de fick ledigt under påsklovet och inte hade någon motivation för att spela.

Detta var dock en träningsmatch och resultatet är inte det viktigaste, utan det jag räknar är samarbetet och att spelarna kämpar med hjärtat.

Nu tar vi nya tag och kommer med nya krafter inför nästa match mot Malmö City FC.

Matchen spelades 2×20 minuter.

Startsjuan (3-2-1): Adel Katta – Mohammed Abdul Rahim, Jawid Ahmad Hashemi, Ziad El Jaouni – David Palmer, Nihad Darsen – Philip Palmer. Avbytare: Oskar Mosleh (lk).