Efter att enkelt ha tagit sig vidare från gruppspelet ger sig IFK Malmös U21 på söndagen in i juniorernas DM-slutspel med "bortamatch" mot Svedala IF.

Matchen, som har avspark klockan 15:15, spelas på Malmö Stadion plan 9.

Eftersom Kenneth Folkesson är iväg på bortamatch i sin roll som materialförvaltare i Malmö FF är det istället P94-P95-tränaren Thomas Green som har hand om det gula laget.

Thomas Green, tillförordnad tränare för IFK Malmös U21: Det ska bli mycket intressant att se killarna mot Svedala. De grejade bland annat en mållös match mot Husie IF och gick vidare från sin grupp på bättre målskillnad.

Jag är helt säker på att vi kan förvänta oss en fysisk match där det är viktigt för oss att hålla bollen på marken och spela snabbt och effektivt. De chanser vi skapar eller bjuds på ska vi förvalta utan pardon, det är ju DM-slutspel.

Nu känner jag inte samtliga spelare så väl som jag skulle vilja, men nog ska jag kunna plocka fram det bästa ur varje spelare. Vi vill absolut nå nästa omgång.

Startelvan (4-4-2): Daniel Sandberg – Rami Amin, Mattias Olsson, Martin Sosa, Mirza Dizdarevic – Blend Karim, Walid Shams, Dardan Behrami, Kemal Karaosmanovic – Mustafa Jamil, Stefan Vagic. Avbytare: Robin Olin, Shadi Romi.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 14:00.