IFK Malmös P95 vände 1-3-underläge till seger med 4-3 i söndagens genrep mot BK Olympic.

Smajil Hadzic, assisterande tränare för IFK Malmös P95:

Precis som P94 gjorde vi inte någon speciellt bra match och matchen förrycktes också av de många bytena som vi gjorde i takt med att en del spelare kom tillbaka från U21-lagets match mot Svedala IF i junior-DM.

Mot slutet urartade det tyvärr på planen. Det var stökigt från motståndarnas sida och det är något som jag inte alls tycker om. Sammanlagt tilldelades BK Olympic tre utvisningar och röda kort ska naturligtvis överhuvudtaget inte behöva förekomma i en träningsmatch.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-4-2): Haris Havic – Sebastian Gomez, Adil Hakimi, Simon Mårtensson, Christian Addo – Yonis Mohamud, Nermin Krupic, Ziad Abed El Rehman, Oscar Hansson – Astrit Brahimi, Raymon Hakim. Avbytare: Agon Kamberi, Dardan Behrami, Erik Cikaric, Khaled Jammal, Nigel Jackman, Omar Faour, Robin Olin, Safet Besic, Sandor Varga, Shadi Romi, Stefan Vagic, Ali Shibli (målvakt).

Matchens lirare: Simon Mårtensson.