IFK Malmös U21 tog en klar seger, 4-1 (2-0), när man man revanscherade sig för premiärförlusten och ordnade tre viktiga poäng i söndagens match mot GIF Nike i reservlagsserien division 1.

– Det var en väl genomförd match och siffrorna kunde ha varit mycket större, men de hade en målvakt som gjorde ett par jätteräddningar, konstaterade en nöjd Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

"Gulingarna" hade en topptrio bestående av målvakten Ali Al Kefagy, mittbacken Mario Djordjevic och mittfältaren Patrik Lahall.

Marc Wallgren, som har gått skadad under hela försäsongen, gjorde sin första match sedan i november och spelade 60 minuter.

Startelvan (4-4-2): Al Al Kefagy – Alden Smajlovic, Mario Djordjevic, Marc Wallgren (lk), Mirza Dizdarevic – Edis Djugumovic, Tobias Rosenlind, Emmanuel Frimpong, Patrik Lahall – Walid Shams, Serdar Semovski. Avbytare: Ahmed Ziab, Leutrim Sadiku, Martin Sosa, Mattias Olsson, Rami Amin.