IFK Malmös P96-1 vann söndagens match i P14 Skåne Västra mot Malmö FF:s P97 med 3-2 (2-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Det var en bra match. Stundtals spelade vi en riktigt bra fotboll där vi rullade bollen bra och kunde också göra tre vackra mål.

Vi visste att det skulle bli en tuff, match men vi gjorde det som vi kom överrens om i omklädningsrummet, höll oss till vår plan och det gick hur bra som helst. Killarna kämpade, spelade för varandra och det var inte heller tal om något gnällande.

Samtliga som spelade idag gjorde ett kanonjobb på sina positioner. De kämpade, slet och gjorde verkligen alltid som stod i deras makt för att hjälpa laget. Inte som tidigare då det emellanåt var den enskilda spelaren som gick före gruppen.

Bäst idag var Bassam Ahmad som gjorde mål redan efter 30 sekunder, hade ett skott i ribban och ett skott där målvakten behövde göra en riktigt bra räddning. Han fördelade bollar fint till sina lagkamrater och slet hårt på mitten.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Simon Gimtell – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Tarek Bekar -. Yousef El Beyrouti, Sulejman Kendic, Belmin Karic. Avbytare: Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Mostafa Omar, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Bassam Ahmad.