IFK Malmös P96-1 hade inga som helst problem med att vinna fredagens match mot Staffanstorps GIF i P14 Skåne Västra. 4-1 (2-1) slutade matchen.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Vi gjorde en rakt igenom bra och stabil match både offensivt och defensivt. Killarna hade ett bra passningsspel och rullade bollen fint inom laget.

Det blir bättre för varje match som vi spelar och idag gjorde vi fyra vackra mål, som kunde ha varit betydligt fler om vi hade varit hundra procent fokuserade på avsluten som tyvärr gick utanför och inte alls var särskilt farliga.

Men jag vill inte klaga för mycket utan alla som deltog i den här matchen får beröm då de kämpade och verkligen spelade för varandra. Det märktes inte alls att vi bara har haft en träning den här veckan.

Utmärkelsen matchens lirare går till två spelare som vikarierade på något ovana positioner. Mostafa Omar gjorde en mycket bra match som mittback och Miriton Gashi, som även gjorde mål på en hörna, var riktigt bra på högerbacken.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Osama Kassem – Tarek Bekar, Bassam Ahmad, Saber Azizi – Simon Gimtell, Belmin Karic, Yousef El Beyrouti. Avbytare: Adonik Zeqiri, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Miriton Gashi, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Miriton Gashi & Mostafa Omar.