Inför IFK Malmö – IFK Trelleborg

Trots den tråkiga starten är IFK Malmö efter två raka segrar på allvar inblandat i toppstriden i division 3 Södra Götaland. I den fjärde omgången ställs "di gule" mot ett IFK Trelleborg som övertygade stort när man senast besegrade Ifö Bromölla IF med 3-0.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Reservmålvakten Daniel Sandberg har varit sjuk under veckan, men har tillfrisknat och återfinns i 18-mannatruppen till lördagens hemmamatch mot IFK Trelleborg.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö:
Det är en trupp som är full av energi efter de här två raka vinsterna. IFK Trelleborg har en meriterande seger med sig i bagaget och det kommer nog att bli en sevärd match som är extra viktig att vinna eftersom vi nu har två hemmamatcher på raken.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11:30 på Malmö Stadion.