Inför IFK Malmö – Ifö Bromölla IF

Fjolårets 3-0 och 4-1 är historia när IFK Malmö på lördagen åter tar sig an Ifö Bromölla IF för den femte omgången i division 3 Södra Götaland.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Ali Al Kefagy – Ahmedin Sudic, Alden Smajlovic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Efter att ha haft en intakt trupp i de två senaste matcherna har IFK Malmö tvingats till tre ändringar som har fått till följd att man inte ens har 18 tillgängliga spelare mot Ifö Bromölla IF.

Lucas Horntvedt är avstängd efter sin grova utvisning senast och ersätts av Alden Smajlovic. Reservmålvakten Daniel Sandberg har halsfluss och in i hans ställe går Ali Al Kefagy. Serkan Yalcin, anfallaren, har drabbats av ryggskott.

Marc Wallgren, som precis hade kommit tillbaka från sin knäskada, åkte på en bristning i låret i U21-matchen mot IF Lödde häromveckan och lär bli borta ett tag till.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö:
Vad som hände ifjol är historia nu. Bromölla har ett stabilt lag, är alltid svårspelat och tungt att möta. Det blir nog en tuff match där vi försöker dra nytta av att vi spelar hemma.

Vi känner ingen oro över förlusten senast, utan jobbar man bara hårt kommer bonusen i form av segrar förr eller senare. Det gäller att vi har tålamod, arbetar för varandra och givetvis sätter chanserna.

FOTNOT. Truppinfo: Håkan Wängström ger massage till de som så önskar från klockan 13.00. Samling för övriga sker klockan 13:15 på Malmö Stadion.