IFK Malmös P96 kan titulera sig segrare i Åshöjden Cup. Detta efter att ha vunnit finalen mot Nosaby IF med 2-0 (1-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag och Adnan Zukancic tycker att vi spelar en mycket bra fotboll och rullade runt bollen fantastiskt i alla lagdelar och tröttade ut motståndarna på ett bra sätt. Vi höll bollen bra inom laget, kom runt på kanterna och spelade bollen till varandra.

Vi spelade vi inte någon fantastisk fotboll i alla matcher och i den tredje matchen i gruppspelet var det lite darrigt. Den matchen absolut inte bra, men oavgjort räckte för att vinna gruppen och avancera direkt till semifinal.

IFK Klagshamn 2 stod för motståndet i semifinalen där spelade vi en mycket fin fotboll. Vi rullade boll, kom runt på kanterna, spelade bollen till varandra och gjorde tre vackra mål som vi kunde ta med oss till finalen.

Finalen gick mot Nosaby och även i den matchen inledde vi på ett mycket bra sätt. Vi pressade dem högt och lät dem aldrig rulla boll där bak.

Efter ett fint passningsspel på högerkanten kom Osama Kassem loss, slog ett fint inlägg där Belmin Karic var helt fri och kunde rulla bollen i mål.

Därefter hade Nosaby ett par fina målchanser, men Ismail Islamoski gjorde en fantastisk match i målet och höll nollan.

2-0-målet kom också från högerkanten. Den här gången var det Osama Kassem som själv tog sig in i straffområdet och avslutade kallt.

Efter det kämpade vi, gjorde ett utmärkt jobb och skapade fler chanser, men deras målvakt var duktig och räddade mycket.

Matchen spelades 2×20 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Tarek Bekar – Yousef El Beyrouti, Mostafa Omar, Belmin Karic. Avbytare: Adonik Zeqiri, Amit Veliu,Arianit Mulaj, Besfort Xhafolli, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Osama Kassem.