Inför Höörs IS – IFK Malmö

Två raka vinster har följts av två förluster för IFK Malmö i division 3. Lördagens motståndare, seriefavoriten Höörs IS, är inte heller särskilt formstark och är utan seger i de tre senaste matcherna.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Färs & Frosta Arena (konstgräs).

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Ali Al Kefagy – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Först på måndag kommer beskedet om Lucas Horntvedt får någon ytterligare avstängning för den grova utvisningen mot IFK Trelleborg. Det innebär också att han kan vara med i helgens match.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: Det blir en tuff match mot en av seriefavoriterna. De har ett namnkunnigt lag och vi kommer att bli lite av underdogs, således även en prövning för vårt unga lag att komma upp på en högre nivå igen.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12:15 på Malmö Stadion.