Två baklängesmål i den 80:e minuten sänkte definitivt IFK Malmös U21 i måndagens bortamatch mot Tomelilla IF/Onslunda IF i reservlagsserien division 1 som slutade 3-5 (1-2).

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö:

Om man ser till uppladdningen vi hade med att vi kom sent till matchen var det stundtals en helt okej prestation där vi periodvis var det spelförande laget, men där en del misstag gjorde att vi hamnade i underläge.

Vi visade sedan på bra moral att kunna hämta upp ett 1-3-underläge till 3-3 och då ska vi komma ihåg att vi precis före kvitteringen hade ett helt korrekt mål inne, men som domaren tyvärr inte upptäckte.

Just då kändes det som att vi skulle vinna den här matchen. Tyvärr blev dock vårt dåliga försvarsjobb över hela planen ödesdigert och med två snabba mål kunde Tomelilla/Onslunda avgöra tillställningen.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy – Ahmed Ziab, Mario Djordjevic (lk), Martin Sosa, Mirza Dizdarevic – Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Omar Aouida, Patrik Lahall – Serdar Semovski, Walid Shams. Avbytare: Kevin Aban, Mattias Olsson, Pawel Siemaszko, Rami Amin.

Matchens lirare: Walid Shams.

FOTNOT. Observera att tisdagsträningen är inställd och att nästa träning är först på torsdag.