Serhan Yalcin – Månadens IFK:are i maj

All vår början bliver svår. Det har vårt nya lag från fotbollsskolan fått erfara.

Laget deltager i en 10-årsserie, där våra nybörjare fått möta spelare med erfarenhet från spel i de så kallade Husieserierna och senare i seriespelande 9-årslag. Det har varit tufft för våra grabbar. Fyra seriematcher har gett 0-76 i målskillnad, en match i Malmömästerskapen förlorades med 19-0.

Men grabbarna har ställt upp och kämpat efter sin förmåga. Den största anledningen till detta har varit tränaren Serhan Yalcin, som lyckats entusiasmera grabbarna både till träning och att komma till matcherna.

Han tar väl hand om sina spelare, som vid några av A-lagets seriematcher varit bollkallar och skött denna uppgift perfekt, stöttade av Serhan.

Serhan är en viktig person i uppbyggandet av ett nytt och starkare IFK Malmö och han är väl värd månadens tröja, som är sponsrad av supporterklubben Kanariefågeln.

Se fler Månadens IFK:are »