Inför FC Trelleborg – IFK Malmö

Segern senast har fått upp självförtroendet i IFK Malmö som på lördagen spelar borta mot FC Trelleborg.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Ymorvallen.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Ghassan Talozi, Mirza Dizdarevic, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Lucas Horntvedt och Ahmedin Sudic har båda avtjänat sina avstängningar, men det är ändå bara den sistnämnde som kan vara med i lördagens match. Horntvedt åkte på en fotskada i U21-matchen i veckan där också den andre ytterbacken, Mustafa Arezoo, skadade revbenen.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: Så sent som ifjol kvalade FC Trelleborg till tvåan och de tillhör definitivt seriefavoriterna. De måste därför räknas som favorit och vi kan förvänta oss en tuff match, men vi får försöka knalla.

Segern senast mot Nosaby IF har fått till följd att vi kommer med ett stärkt självförtroende. Den gav också givetvis lite råg i ryggen, även om vi kan förvänta oss en helt annan match där vi verkligen får jobba hårt för att ta poäng.