IFK Malmös P96-1 vann söndagens match i P14 Skåne Västra mot Åkarps IF med 4-1 (1-0).

Blerim Mullci, tränare för IFK Malmös P96-1:

Det var en jämn och bra första halvlek där det skapades chanser på båda håll. Åkarps IF var också närmast att ta ledningen när de på en kontring ställde om och avslutade stenhårt i ribban.

Men i den 25:e minuten fick Belmin Karic bollen, tog sig in i banan och spelade fram Yusuf Semovski som på ett tillslag placerade bollen i mål och 1-0 till oss.

Den andra halvleken var till en början lik den första med chanser för båda lagen, men vi var mer hungrigt inne i straffområdet och fick till slut utdelning i matchen som slutade med en klar 4-1-seger.

Om man ska se till helheten så tycker att vi presterade en mycket bra insats, spelade och kämpade i 60 minuter och slet hårt i varenda närkamp.

Vår målvakt Ismail Islamoski stod för en del mycket bra räddningar och höll oss kvar i matchen. Osama Kassem på högerkanten var fantastisk både offensivt och defensivt i en match där killarna verkligen visade moral att de vill ligga med och kriga i toppen av tabellen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro – Saber Azizi, Amit Veliu, Tarek Bekar – Bassam Ahmad, Adonik Zeqiri, Belmin Karic.Avbytare: Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Mostafa Omar, Ýusuf Semovski.

Matchens lirare: Ismail Islamoski & Osama Kassem.