Inför IFK Malmö – Eslövs BK

Tre avstängningar stör i ett formstarkt IFK Malmö som kommer till spel med två raka segrar inför lördagens division 3-match mot Eslövs BK.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Malmö IP

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Lucas Horntvedt, Mirza Dizdarevic, Omar Aouida, Patrik Lahall, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Det är ett rejält åderlåtet IFK Malmö som spelar mot Eslövs BK. En trio spelare bestående av Arsim Arifi, Ghassan Talozi och Robinn Sander, drog samtliga på sig sitt tredje gula kort senast, och är avstängda i lördagens match.

Mustafa Arezoo skulle ha gjort sin första träning på torsdagen efter sin revbensskada, men då var olyckan framme på jobb där han skadade tån. Tillbaka i spel är däremot såväl Ayoub Ahmad, Lucas Horntvedt som Patrik Lahall.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: Om vi kan fortsätta att hålla samma fokus och goda inställning som vi har haft i de två senaste matcherna är det absolut en match som vi kan se fram emot med tillförsikt.

Eslövs BK har varvat bra insatser med mindre bra och kommer att bli en tuff motståndare. Under alla mina år som tränare har det alltid varit ett trevligt lag, som verkligen försöker att spela fotboll, att möta och vi förväntar oss att det ska bli en svår nöt att knäcka.

FOTNOT. Truppinfo: Håkan Wängström ger massage till de som så önskar från klockan 11.00. Samling för övriga sker klockan 11:30 på Malmö IP.