Inför IFK Malmö – Åkarps IF

IFK Malmö kommer till spel med tre nyförvärv och en testspelare i tisdagens träningsmatch mot division 4-klubben Åkarps IF.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö Stadion.

Startelvan (4-1-3-2): Daniel Sandberg – Mustafa Arezoo, Robinn Sander (lk), Marc Wallgren, Lucas Horntvedt – Serkan Yalcin – Ghassan Talozi, Emmanuel Frimpong, Andreas Åkerlund – Walid Shams, Serdar Semovski. Avbytare: Ayoub Ahmad, Azeem Razwan. Manar Ali, Patrik Larsson (Svedala IF), Walid Faour, Ali Al Kefagy (målvakt).

Aktuellt: Fyra nya spelare har anslutit till IFK Malmös trupp inför höststarten i division 3 och fler kan snart vara på ingång.

Andreas Åkerlund (mittfältare/anfallare, IF Limhamn Bunkeflo 2007), Azeem Razwan (back, senast i GIF Nike, tidigare i IFK Malmö), Manar Ali (back, senast i MF Pelister, tidigare i IFK Malmö) och Ermal Kera (back, BK Kick) väntas alla bli klara inom kort.

Provspelar gör dessutom Patrik Larsson, försvarare från seriekonkurrenten Svedala IF, men med IFK Malmö som moderklubb.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det har varit en väldigt positiv start på höstsäsongen med många bra träningar. Samtliga har ställt upp till hundra procent på mina idéer och vi har fått en bra stämning i truppen.

I den här träningsmatchen är det framförallt viktigt att vi får fart på spelarna. Jag vill att vi får igång ett passningsspel och sätter fart på bollen.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17:15 på Malmö Stadion.