Inför BK Olympic – IFK Malmö

Efter tre raka förluster kan division 3-klubben IFK Malmö slå helt ur underläge i lördagens match mot serieledande BK Olympic.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Lindängens IP.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ayoub Ahmad, Demokrat Maxhuni, Emmanuel Frimpong, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Marc Wallgren, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander (lk), Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind, Walid Faour, Walid Shams.

Aktuellt: Eftersom matchen inte gick att flytta, och att den därmed krockar med Malmö FF:s match mot AIK, innebär det att IFK Malmö får klara sig utan sin nye tränare, tillika materialförvaltare i MFF, Kenneth Folkesson. Roland Karlsson, senioransvarig i klubben, kommer att leda laget.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Pressen ligger helt och hållet på BK Olympic. De är serieledare och det är inte där som vi i första hand ska plocka våra poäng i det här läget, utan det är ren bonus om vi skulle göra det.

Som jag har sagt tidigare har vi fått en väldigt bra start på höstsäsongen, med mycket bra träningar och ett fantastiskt jobb av killarna. Vi gjorde en bra match mot Åkarp utan att göra mål, men har jobbat på det i veckan, och har bra självförtroende.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 13:30.